Raïm


L’Agrícola i Secció de Crèdit de Llorenç del Penedès compra el raïm als seus associats procedents de la comarca del Penedès, acollits a la Denominació D’origen Penedès i a la Regió del Cava i tenint especial cura de la seva qualitat.
La mitjana de quilos de raïms dels últims anys és de 2.000.000 quilos entre raïm blanc (Macabeu, Xarel·lo i Parellada) i negre (Merlot, Ull de Llebre i Cabernet Sauvignon, entre altres). La varietat principal, Xarel·lo, molt idònia per la climatologia i sòl de la zona, és una de les característiques principals dels seus vins i caves. Així mateix, el raïm negre també es cultiva en zones especifiques i també és apreciat i reconegut.

El procés de transformació, amb la tecnologia més avançada i personal especialitzat, donen com a resultat una excel·lent qualitat. Les vendes del vi elaborat són una part important a càrrec de la cooperativa de segon grau Centre Vinícola del Penedès, SCCL, CEVIPE, destinada principalment a les indústries de la zona i a l’exportació.

La resta de vendes és la pròpia Agrícola i Secció de Crèdit de Llorenç del Penedès, SCCL la que comercialitza directament  amb les seves marques pròpies:
• Vins tranquils CALL i LES COMETES
• Caves RESERVA DEL SOCI i CALL
• Vins en bag-in-box LES COMETES
La seva producció anual estimada és de 50.000 ampolles es de vi, 150.000 ampolles de cava i 10.000 garrafes per la seva comercialització a nivell nacional i internacional.

Deixa un comentari